De la ley al aula. Crónica de la educación en España: 1977-2022

Felipe de Vicente ha publicat el llibre, De la ley al aula. Crónica de la educación en España: 1977-2022. Es tracta de la primera publicació de la Fundació Episteme. L’autor, president honorari d’ACESC i vicepresident de la Fundació, fa un recorregut cronològic per les reformes educatives espanyoles des de la Transició, tot exposant la gestació i el contingut de les diverses lleis així com les conseqüències pràctiques de la seva aplicació a l’aula.

El llibre destaca el paper que l’Associació de Catedràtics ha tingut en la política educativa (p. e.: la recuperació del cos de catedràtics) i en l’articulació de la resposta del professorat a les successives reformes.

Adquisició i més informació

Amazon

Los comentarios están cerrados.