EDUCATIONAL EVIDENCE

Neix educational Evidence, una revista internacional sobre evidències educatives. Es tracta d’un mitjà de comunicació digital que publica en català, espanyol i anglès notícies, investigacions, dades i estudis sobre el sector educatiu.

Des d’ACESC es va promoure la creació de la Fundació Episteme per defensar un ensenyament de qualitat fonamentat en la figura del docent especialista capaç de transmetre a l’alumnat els coneixements necessaris per a la seva vida com a persona i com a ciutadà.

Ara hem fet un pas més i, des de la Fundació Episteme, s’ha creat el portal EDUCATIONAL EVIDENCE , «eE». La seva línia editorial s’empara fonamentalment en evidències científiques per a contribuir a un debat raonat sobre polítiques educatives que afecten una gran part de països europeus i occidentals. És per aquesta raó que es presenten articles d’actualitat, estudis, dades i anàlisis de diferents procedències geogràfiques en matèria educativa, alhora que es promou l’intercanvi d’aquesta informació, per a una millor comprensió de l’escenari actual europeu, sense oblidar altres països. revista internacional sobre evidències educatives. Es difon sota llicència Creative Commons gratuïta, la qual cosa permet que els articles publicats puguin ser reproduïts sense modificacions en qualsevol suport digital i/o en paper, o en d’altres mitjans de comunicació, webs o plataformes, amb l’única condició que s’indiqui la font original.

EDUCATIONAL EVIDENCE («eE») pretén mostrar la incidència que un determinat model educatiu exerceix sobre d’altres àmbits crucials de la realitat europea, com ara el científic, l’humanístic, el tecnològic  i el polític, tots ells determinants per al progrés i la solvència dels Estats i llurs ciutadanies, per tal que el model il·lustrat, que va permetre el desplegament de l’educació universal, no s’abandoni i sapiguem trobar-li l’encaix corresponent en el marc dels indiscutibles avenços tècnics i socials actuals. 

Formen part del Consell Editor: Xavier Massó, Francisco López Rupérez, Eva Serra, António de Bivar Weinholtz, Felipe de Vicente, Josep Otón, Ignasi Fernández Daroca y Santiago Herrero.

Estem segurs que estem oferint una informació de qualitat i necessària. Us recomanem d’incriure-vos per rebre periòdicament notícies i informacions.

Los comentarios están cerrados.