«PISA A DEBAT». VÍDEO DEL WEBINAR

VÍDEO DEL WEBINAR “PISA: A DEBAT”

Després de la publicació del darrer informe PISA, les Administracions, autoritats educatives, agents socials, docents, famílies i analistes presenten diferents punts de vista sobre com millorar la preparació acadèmica dels nostres estudiants. Examinar les causes, encertar amb un bon diagnòstic i prescriure les actuacions adequades passa necessàriament per la necessitat d’obrir debats en profunditat amb experts.

Amb aquesta finalitat, Fòrum Episteme va organitzar el webinar «PISA: A DEBAT» el dimecres 24 d’abril. Va ser una trobada  telemàtica que va comptar amb la participació de la política, docent i exconsellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya (2010-2016) Irene Rigau, i el filòsof, pedagog i escriptor, Gregorio Luri.

Veure vídeo del webinar

Los comentarios están cerrados.