III CONGRÉS D’EXPERTS DOCENTS. MADRID 10-11 DE MAIG

L’Observatori de la Realitat Educativa (OCRE) i la Fundació Episteme, iniciativa promoguda per ACESC, organitzen el III Congrés d’Experts Docents per a una Anàlisi Crítica de l’Educació, edició que se celebrarà a la Casa de la Comunitat Valenciana a Madrid el divendres, 10 i dissabte, 11 de maig. Sota el títol: La educación sin pulso. ¿Qué hacer tras PISA? aquesta trobada servirà per a analitzar la situació de l’ensenyament al nostre país i les posicions que diversos acadèmics sostenen per a millorar l’actual crisi educativa.

Les tres ponències centrals, i per aquest ordre, seran a càrrec de Laura Rodríguez Montecino, professora de Llengua Castellana i Literatura i autora del projecte digital d’anàlisi educativa Sobre Ruinas, Francisco López Rupérez, Doctor en Ciències Físiques, expresident del Consejo Escolar del Estado, director de la Cátedra de Políticas Educativas de la Universidad Camilo José Cela i escriptor, i Miquel Àngel Tirado Ramos, inspector d’Educació a les illes Balears, professor i escriptor.

Més informació i inscripció

Los comentarios están cerrados.