Vídeo del webinar: Èxit o fracàs escolar? Una mirada comparativa a 10 (Fundació Episteme)

En aquest enllaç trobareu el vídeo del webinar organitzat  per la Fundació Episteme -iniciativa promoguda per ACESC- sobre l’informe del Consejo Escolar del Estado que compara diversos aspectes educatius de 10 països. Aquest sessió va tenir lloc el proppassat dijous, 29 d’octubre a les 18:30h, i va estar a càrrec de Felipe de Vicente (Vicepresident de la Fundació Episteme, membre del Consejo Escolar del Estado i President honorari d’ACESC) i de Xavier Massó (President de la Fundació Episteme). Així mateix, en l’enllaç esmentat trobareu el ressò de l’acte en la premsa (Diari Ara, La Vanguardia, El Nacional…).

En aquest altre enllaç trobareu el document, «El éxito en la educación primaria y secundaria. Estudio comparado», del Consejo Escolar del Estado que es comenta en el webinar.

Los comentarios están cerrados.