Exporecerca Jove 2020

L’Exporecerca Jove és una fira on joves de secundària i batxillerat d’arreu del món poden presentar els seus projectes d’investigació.

La XXI Exporecerca Jove 2020 es celebrarà a la Farga de l’Hospitalet els dies 26 (només per la tarda), 27, 28 i 29 de febrer. Els participants presenten els seus treballs en stands personalitzats per ells mateixos, on tenen l’oportunitat de difondre i donar a conèixer la seva recerca al públic visitant. Són benvinguts treballs de recerca de tots els àmbits, no tan sols aquells de caire científic. Durant els tres dies de la mostra, els treballs són avaluats per un jurat qualificat independent i aliè a MAGMA. Arribat l’acte de cloenda, s’atorguen premis d’acord amb aquestes valoracions, gràcies a la col·laboració de les entitats patrocinadores. Tot i que la majoria de participants són catalans, també hi participen estudiants d’altres comunitats autònomes i d’altres països del món, fet que converteix l’Exporecerca Jove en una oportunitat enormement enriquidora tant a nivell acadèmic com cultural.

Vols ser participant, visitant o jurat?

Los comentarios están cerrados.