Celebració del 25 aniversari d’ACESC

El passat dijous 30 de juny a la seu del Col·legi de Llicenciats, vam tenir el goig de celebrar el 25è aniversari de la fundació d’ACESC. La sala es va omplir de gom a gom amb els nostres afiliats, especialment amb molts membres d’antigues juntes directives, que ens vam aplegar per recordar aquests 25 anys de servei a l’ensenyament secundari i als catedràtics. Va obrir l’acte la degana del Col·legi, senyora Josefina Cambra. Seguidament intervingueren l’actual president d’ACESC, senyor Albert Botta, i el president honorari i president d’ANCABA, senyor Felip de Vicente, que va descriure, a grans trets, la història de l’associació. El senyor Jordi Sabaté, subdirector general d’Ordenació Curricular, en representació de la Consellera d’Ensenyament, va concloure l’acte tot destacant el paper dels catedràtics en l’ensenyament. El grup Música Antiga de Girona (www.magirona.org) ens va oferir un magnífic concert de música barroca catalana amb peces recuperades de l’arxiu de la Catedral de Girona. Vam acabar amb un refrigeri.

VIDEOS:

Parlaments

Concert Música Antiga de Girona 1

Concert Música Antiga de Girona 2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Los comentarios están cerrados.