Instruccions i model de sol·licitud per a què el professorat que ja no depèn del Departament sol·liciti el 20% de la paga de 2012

Dimecres 20 de juliol, es va publicar a l’ATRI una nota amb les instruccions i el model de sol·licitud per a què tot el professorat que ja no depèn del Departament d’Ensenyament (p.ex. professors jubilats, professors que han marxat a altres Comunitats Autònomes, etc.) pugui sol·licitar el pagament del 20.77% de la paga extra de 2012.

Cal recordar que a la resta de treballadors ens ho abonaran d’ofici sense fer cap tràmit a la nòmina d’octubre-novembre d’aquest any. El termini de presentació de la sol·licitud és de tres mesos a comptar des de la data de publicació en el DOGC del Decret llei 4/2016, de 21 de juny, és a dir, a partir del dia 23 de juny de 2016.

nota_atri_-_instruccions_per_emplenar_la_sollicitud

model_retorn_paga_extra_definitiu

Los comentarios están cerrados.