FÒRUM EPISTEME: «DE L’ESPECIALITAT ALS ÀMBITS. ASPECTES JURÍDICS I NO TAN JURÍDICS»

¿La proposta de treballar per àmbits vulnera el criteri d’especialitats docents? Per abordar aquest dilema la Fundació Episteme va organitzar el 31 de maig el webinar, «De l’especialitat als àmbits. Aspectes jurídics i no tan jurídics».  

Dos experts van analitzar el contingut del nou  Real Decreto de Especialidades i altres normatives relacionades amb el tema:

Felipe de Vicente, president honorari d’ACESC, vicepresident de la Fundació Episteme, Conseller Titular del Consejo Escolar del Estado pel grup de personalitats de reconegut prestigi i autor de «De la ley al aula. Crónica de la educación en España 1977-2022». 

Ignasi Fernández Daroca, advocat del Sindicat de Professors de Secundària (aspepc·sps) i docent.

Vídeo del webinar

Los comentarios están cerrados.