Webinar: De la ley al aula

Dimecres 18 de maig a les 18.30 hores, la Fundació Episteme ha organitzat un webinar sobre el llibre “De la ley al aula. Crónica de la educación en España 1977-2022”, escrit per Felipe de Vicente Algueró, president honorari d’ACESC i vicepresident de la Fundació.

El llibre fa un recorregut cronològic per les reformes educatives espanyoles des de la Transició, començant per les bases de la política educativa de la Constitució. L’autor va més enllà d’una simple exposició legal: estudia les conseqüències pràctiques de les reformes i, sobretot, com els docents han hagut d’anar aplicant la legislació, a vegades sense esperar que es consolidés la llei anterior. Aquest llibre inicia la sèrie de publicacions educatives de la Fundació Episteme.

En aquest webinar, a més de l’autor, Felipe de Vicente, hi intervindran:  Rosa M.ª Mariño (secretària de la Sociedad Española de Estudios Clásicos), Josefina Cambra (presidenta del Consejo General de Colegios de Licenciados), Jesús de la Vila (president  de la Sociedad Española de Estudios Clásicos) i Xavier Massó (president de la Fundació Episteme).

Inscripció gratuïta

La LOMLOE és la llei que més rebuig està provocant entre el professorat” entrevista a Felipe de Vicente

Per adquirir el llibre

Los comentarios están cerrados.