IX Jornades de Secundària. COVID: aprendre amb les noves tecnologies

Professors de Secundària (aspepc·sps) amb la col·laboració d’ACESC us proposem aquestes jornades dirigides al professorat de secundària.

Durant la COVID-19 l’ensenyament amb les noves tecnologies s’ha imposat de manera necessària. El teletreball docent ha estat una de les eines bàsiques en aquest context. Ara molts professors es pregunten si les noves tecnologies milloren els coneixements impartits als nostres alumnes. O dit d’una altra manera, assoleixen els estudiants més pensament crític contrastat amb les noves tecnologies? Per tal de respondre aquestes qüestions calen mètodes pràctics i demostrats. En aquest sentit, podem aprofitar dues vies ben sòlides, l’experiència acumulada de moltes aules i els avenços tècnics en aquest context. Per aquesta raó, i per tal de debatre l’ensenyament amb les noves tecnologies, s’han organitzat aquestes jornades. Durant aquestes, i amb l’assistència d’experts de vàlua contrastada, s’analitzarà aquest tema cabdal.

Tindran lloc virtualment (mitjançant la plataforma Zoom) els dies 27 i 28 de novembre de 2020. El divendres 27, de 16:30h a 21:00h, i el dissabte 28 de 10:00h a 13:30h.

Aquestes jornades s’inscriuen en el marc del Pla de Formació Permanent del Professorat, estan homologades pel Departament d’Ensenyament i computen com a curs de 15 hores de formació permanent per als docents que hi assisteixin i n’acreditin un aprofitament a partir de les activitats que se’ls proposaran.

Del 6 de novembre fins al 26 de novembre de 2020 a http://secundaria.info/cursos.php

Preu: Afiliats: 20€. No afiliats: 40€.

Els afiliats d’ACESC que us voleu d’inscriure heu d’enviar abans un correu a secretaria@acesc.net per tal d’aplicar el descompte corresponent.

PROGRAMA

Divendres, 27 de novembre

16:00h. Presentació de les Jornades

16:30h. Conferència: “Aprendre en l’Era de Google” Dr. Hèctor Ruiz. Director de la International Science Teaching Foundation.

17:15h. Conferència: “Tecno-ètica: una activitat transversal i engrescadora” Dra. Carme Torras. Doctora en Informàtica i professora d’investigació a l’Institut de Robòtica CSIC-UPC.

18:00h. Torn de preguntes als ponents

19:00h: Taula rodona. Debat amb participació dels assistents

21:00h: Tancament primera jornada

Dissabte, 28 de novembre

10:30h. Conferència: “Collita de disbarats publicats durant el darrer confinament” Dr. Andreu Navarra. Doctor en Filologia Hispànica, professor i escriptor.

11:15h. Conferència: “Educació telemàtica a debat: mites i certeses” Dr. Antoni Hernández. Físic, lingüista i doctor en Ciència Cognitiva i Llenguatge.

12:00h. Torn de preguntes als ponents

13:00h: Taula rodona. Debat amb participació dels assistents

14:30h: Cloenda

Vídeo resum

Los comentarios están cerrados.